utorok 5. marca 2013

Výhodné Kuriatko

Vždy, keď sa u nás pečie kura, tak ostanú z neho prsia, ktoré nikto nechce. Neviem prečo. Nebývajú suché, sú dobré, jednoducho sú diskriminované. Krídla a stehná sa vždy zjedia, a tieto chúdence prsíčka ostanú. A preto sa dajú super zúžitkovať na raňajkovú alebo obedovú alebo aj večerovú dobrotu.
 
Treba mať:
1 upečené kuracie prsia
2 jarné cibuľky
6 reďkoviek
1 lyžica majonézy
1 lyžica bieleho jogurtu
korenie
soľ
hrozno
pečivo
 
Prsia si nakrájame na malé kocky, cibuľku a reďkovku nasekáme nadrobno. Poriadne premiešame, pridáme majonézu a jogurt. Osolíme, okorením, zamiešame.
 
Necháme vychladnúť v chladničke. Môžeme si k tomu opiecť chlebík, hrianku alebo si dať strapec hrozna, s ktorým je to veľmi dobré :)
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára